Worstel jij met een (werk)vraag? Vaak is hulp om de hoek beschikbaar. In de workshop ‘Frisse Wind’ krijg je hulp uit een onverwachte hoek, van mensen die je tot voor kort niet kende. Je krijgt namelijk hulp van de andere deelnemers en natuurlijk doet Regien zelf ook mee.

Hoe werkt het?

Heb je een vraag (professioneel of persoonlijk) en wil je graag tips uit een andere hoek horen? Behoefte aan een ander perspectief dan je eigen vertrouwde kring? Deel die vraag dan tijdens de workshop met je tafelgenoten. Door antwoorden, tips, contacten, ideeën en vragen, helpen de anderen je op weg zodat jij zelf weer een stap kunt zetten.

Hulp aan jezelf

Natuurlijk help jij tijdens de workshop ook anderen met hun vraag. Je zult verrast staan over je eigen antwoorden, tips, contactpersonen, ideeën. Waarschijnlijk help je hiermee niet alleen de ander, maar ook jezelf op weg.

Hulp is vaak om de hoek beschikbaar

Meedoen?

Zo nu en dan organiseer ik een workshop in Haarlem. Er is per keer plaats voor 4-6 personen. Elk met hun eigen vraag. Deelnemen is gratis. Er staat altijd een donatiepot op tafel voor een goed doel . Wil jij ook een keer meedoen? Laat het weten via .

In company

Het is ook mogelijk om ‘Frisse Wind’ binnen je organisatie aan te bieden. Maar natuurlijk ook op jullie bedrijventerrein of in het verzamelgebouw. Neem contact op voor een aanbod dat bij jullie past.