Veranderen en verbeteren. Het gebeurt iedere dag weer. Persoonlijke groei, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling. Hoewel vanzelfsprekend, is stimuleren vaak nodig. Regien is een ervaren professional die op veel verschillende manieren mensen en organisaties heeft laten groeien. 

Aanstekelijk enthousiaste verbinder

Met mijn onderneming stimuleer ik groei van mensen en organisaties. Zowel via opdrachten als via projecten die ik zelf initieer. Daarbij helpt het ik aanstekelijk enthousiast ben. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens waardevol is en kan bijdragen. Daarom werk ik altijd vanuit vertrouwen. Daarmee lukt het projecten op te starten en partijen aan elkaar te verbinden. Zo ontstaan de mooiste samenwerkingen, veranderingen, verbeteringen en nieuwe ideeën.

Lees verder wat anderen over mij zeggen.

Dankjewel dat je met hebt laten vliegen. Daar zit jouw kracht: anderen laten shinen. En je kracht is je echtheid. Ik beveel je aan om je stimulerende persoonlijkheid, je harde werk, je organisatie-inzicht. Jouw positieve nuchtere blik geeft mensen helderheid en kracht.

Je hebt een grote rugzak vol met kennis en ervaring, waar jij het juiste weet uit te pakken op basis van de vraag. Ik zie bij jou een bepaalde nuchterheid en dat je zaken op een afstandje kunt bekijken en overzien.

Regien is een echte teamspeler. Ze betrekt mensen en zoekt de verbinding. Altijd gericht op ontwikkeling en verbetering van zaken/processen. Grondig en gedegen. Open, eerlijk en betrouwbaar: what you see is what you get. En vooral een leuke, fijne collega: geïnteresseerd in anderen en collegiaal.

Jouw kracht zit hem in je positiviteit, je teamspirit, je overzicht, je doortastendheid en je logische nadenken. Je bent een team player en zet je schouders eronder.

Ik heb Regien leren kennen als een opgewekte collega met oog voor nieuwe zaken. Regien is daarnaast een procesbegeleider pur sang.

Je bent een goede sparringpartner met een positieve en creatieve kijk. Je kunt ‘out of the box’ denken. Ik zie een vrouw die goed overweg kan met veranderende omstandigheden, open en eerlijk, maar zich daarbij ook kwetsbaar durft op te stellen.

Regien is sterk in mensen laten denken en zelf tot voorstellen laten komen.

Achtergrond

Wil je iets meer weten over mijn achtergrond? Dat kan! Ik ben geboren en getogen op Texel als middelste van vier dochters. Aan de keukentafel kreeg ik het ondernemerschap van mijn vader mee. Na mijn studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente, keerde ik terug naar Noord-Holland en heb ik voor diverse bedrijven gewerkt in de industrie. Opleidingen op het gebied van Verandermanagement, Lean Six Sigma, Waarderend Onderzoeken en Systemisch Werken hebben me verder gevormd. Bij mijn laatste werkgever werd ik boventallig. Na een periode van schrik en verdriet, werd een enorme creativiteit wakker gekust. Die creativiteit heb ik omarmd, en zo zag The Queen’s Factor op 11 september 2019 bij de Kamer van Koophandel het levenslicht.

Gedurende mijn loopbaan heb ik heel veel verschillende soorten projecten uitgevoerd. Mijn kracht is het verbinden van mensen en het faciliteren van het proces, zodat ieder kan excelleren en problemen worden opgelost. Niet alleen anderen groeien daardoor, ikzelf ook. Verbeteren en ondertussen eren wat al goed gaat, daar ga en sta ik nog steeds voor. In mijn blogs en via de social media kanalen kun je meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen.