Je collega heeft een andere baan gevonden of wordt helaas boventallig. Ze hebben jou gevraagd een afscheidscadeau te kopen. Je wilt iets bijzonders kopen, zodat je collega echt verrast is en geraakt wordt. Een uniek en persoonlijk cadeau.

Na een aantal jaren werken, wil je vooruit kijken. Wat is de volgende stap in je loopbaan? Het helpt als je weet hoe anderen je ervaren. Dus ben je op zoek naar een boek vol vragen over jou.

Jarenlang werken jullie inmiddels samen. En dat mag gevierd worden met een jubileumcadeau vol herinneringen.

Ik wil een boek kopen

Kroon op je werk

Christel Bouwmeester-Wassenaar en Regien Smit hebben het boek gemaakt waar jij naar zoekt.

‘Kroon op je werk’ is een persoonlijk en blijvend aandenken. In het boek vind je tekeningen en gedichten, maar is vooral ruimte voor persoonlijke verhalen over de ontvanger van het boek. Aan de hand van vragen, laat jij een herinnering, indruk of boodschap achter. Daarnaast is op het plakbord ruimte om teksten en foto’s in te plakken of tekeningen te maken.

Beelden zeggen veel meer dan woorden. Open het inkijkexemplaar van het boek.

Kroon op je werk fundament Kruiwagens Tekening Christel Bouwmeester

Voor wie is het boek?

‘Kroon op je werk’ is een boek om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan de collega die van afdeling wisselt, de vrijwilliger die zijn jubileum viert en de clubgenoot die zijn carrière bij een andere club voortzet. Je kunt het boek natuurlijk ook cadeau geven aan jezelf. Zodat je indrukken en herinneringen aan jezelf verzamelt. Kortom, je kunt het boek in veel verschillende situaties gebruiken.

Bestellen

Bestel het boek via onze shop. Op termijn is het boek ook te koop in een aantal cadeau- en boekwinkels. Te beginnen in de stad waar het voor ons allemaal begon: Haarlem. Door corona is de start van verkoop in winkels uitgesteld.

Ik wil een boek kopen

Op de hoogte blijven

Onze droom is dat we verschillende boeken en ook verschillende edities gaan uitgeven. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe uitgaves? Meld je dan aan voor de boekenupdate. We beloven dat je beperkt mails zult krijgen. Natuurlijk is afmelden altijd mogelijk. Zie ook onze privacyverklaring.

Aanmelden boekenupdate

Verkopen

Heb je een (web)winkel en wil je daarin onze boeken verkopen? Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. Na contact sturen we je een helder aanbod, waardoor je direct weet wat je van ons kunt verwachten.

Contact

Corporate editie

Wil je voor je eigen organisatie een afscheidsboek op maat laten ontwerpen? Neem contact met ons op. We onderzoeken graag samen hoe we een boek kunnen maken dat bij jouw organisatie past. En waaraan ook je eigen medewerkers een steentje kunnen bijdragen. Op deze manier ontmoeten organisatieontwikkeling en employer branding elkaar tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces.

Contact