Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Jij bent van waarde

Samen met kunstenaars maken we boeken die je in het hart raken. Altijd uniek en persoonlijk. Omdat gezien mag worden dat ieder mens waardevol is. Daar hoort een persoonlijk en origineel cadeau bij.

Het eerste boek van The Queen’s Factor is ‘Kroon op je werk’. Een samenwerking tussen Christel Bouwmeester-Wassenaar en Regien Smit.

Uniek en persoonlijk boek

Herken jij deze situaties?

  • Je collega heeft een andere baan gevonden of wordt helaas boventallig. Je wilt een bijzonder afscheidscadeau kopen, zodat je collega echt verrast is en geraakt wordt. Kortom een uniek en persoonlijk cadeau.
  • Na een aantal jaren werken, wil je vooruit kijken. Wat is de volgende stap in je loopbaan? Graag vraag je collega’s hoe zij jou ervaren.
  • Jarenlang werken jullie inmiddels samen. En dat mag gevierd worden met een jubileum cadeau vol herinneringen.
Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Kroon op je werk

Verras je collega met dit persoonlijke boek. ‘Kroon op je werk’ staat vol rake vragen om te beantwoorden én er is ruimte voor eigen invulling. Een boek dat je samen met collega’s maakt. Waarin je de mooiste herinneringen verzamelt en adviezen meegeeft. Mét tekeningengedichten en een plakbord voor bijvoorbeeld foto’s en quotes. Kortom een  blijvend aandenken waarmee je indruk maakt. .

Beelden zeggen veel meer dan woorden:

Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Dit is wat anderen zeggen over het boek:

Je kunt niet welkom heten voordat je afscheid hebt genomen. ‘Kroon op je werk’ nodigt jou én je omgeving uit te oogsten van wat achter je lag. In die oogst, met alles wat er is, liggen altijd schatten verborgen die je helpen transitie naar de toekomst vorm te geven. Dit boek is een lust voor het oog en een parel voor het hart.

Jakob van Wielink, partner bij De School voor Transitie

Een heel aantrekkelijk boek om na te denken over mijn ervaringen met collega’s.

Het boek zet aan tot reflectie op bestaande samenwerking tussen collega’s, onafhankelijk van een vertrek. Bijvoorbeeld te gebruiken bij een teamontwikkeling of een jubileum, bij een eindejaarsbijeenkomst of een tussenevaluatie.

Omdat het zo jammer is om pas waardevolle dingen aan elkaar te vertellen als je vertrekt van een werkplek.

Hanneke Laarakker, mede-eigenaar Instituut voor Interventiekunde

Een mooier cadeau kun je niemand geven. Persoonlijke herinneringen en toekomst wensen. Zinvolle adviezen en prachtige complimenten. Een boek dat je nog vaak pakt om terug te lezen. Prachtig vormgegeven en een mooie uitvoering.

Een tastbare herinnering aan een hoofdstuk dat je afsluit.

Lonneke Schagen, Manager Recruitment DHL Express

Kroon op je werk is hét boek dat je een afscheid met inzicht biedt. Het geeft vorm aan het afscheid nemen van je werk, je collega’s en het werkplezier dat je samen had. En het biedt inzicht in je waardevolle ervaringen en de kennis die jij meeneemt je nieuwe toekomst in.

Monique van Dijk, HR manager, Veco Precision

Tijdens mijn coachtrajecten zie ik, bij de mensen die ik begeleid, hoe mooi het effect is van persoonlijke feedback ontvangen van verschillende mensen uit hun omgeving. Het geeft kracht, inzicht en richting. Wij kijken meestal veel kritischer naar ons zelf dan hoe andere mensen ons zien. Ook kunnen we last hebben van blinde vlekken. Daarom juich ik als loopbaancoach 360 graden feedback van harte toe. Hiermee kan dat nu op een speelse manier in een prachtig vormgegeven boek!

Brigitte Groenstege, DroombaanCoach
Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Voor wie is het boek?

‘Kroon op je werk’ is een boek om cadeau te geven of krijgen. Bijvoorbeeld aan de collega die van afdeling wisselt, de vrijwilliger die zijn jubileum viert, de clubgenoot die zijn carrière bij een andere club voortzet en het einde van een project te vieren. Je kunt het boek natuurlijk ook cadeau geven aan jezelf, zodat je jezelf krijgt te zien door de ogen van anderen. Kortom, je kunt ‘Kroon op je werk’ in veel verschillende situaties en bij rituelen gebruiken.

Bestellen

Bestel het boek voor € 19,95 via onze eigen webshop. Op termijn is het boek ook te koop in een aantal cadeau- en boekwinkels.

Op de hoogte blijven

Onze droom is dat we verschillende boeken en ook verschillende edities gaan uitgeven. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe uitgaves? Meld je dan aan voor de boekenupdate. We beloven dat je beperkt mails zult krijgen. Natuurlijk is afmelden altijd mogelijk. Zie ook onze privacyverklaring.

Verkopen

Heb je een (web)winkel en wil je daarin onze boeken verkopen? Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. Na contact sturen we je een helder aanbod, waardoor je direct weet wat je van ons kunt verwachten.

Corporate editie

Wil je voor je eigen organisatie een afscheidsboek op maat laten ontwerpen? Neem contact met ons op. We onderzoeken samen hoe we een boek kunnen maken dat bij jouw organisatie past.