The Queen’s Factor is een sociale onderneming. Dat betekent Impact First. Fair Art en een springplank voor starters, zijn verankerd in ons bedrijf.

Fair Art

Iedereen verdient een eerlijk salaris. Helaas is dat in de creatieve industrie niet altijd aan de orde. The Queen’s Factor werkt graag samen met de creatieve industrie. Kunstenaars die bijdragen aan onze boeken ontvangen een gegarandeerde minimale vergoeding en royalties. De kunstenaar profiteert dus van het aantal verkochte boeken en krijgt een eerlijk salaris. Deze missie is herkenbaar aan het label Fair Art Product.

Fair Art Product een eerlijke beloning voor kunstenaars

Springplank starters

Springplank

(Persoonlijke) ontwikkeling loopt als een rode draad door het leven van Regien. Bij elk boekenproject krijgt een oudere ‘starter’ een waardevolle opdracht. Die starter kan zowel de kunstenaar, dichter als vormgever zijn. Starter is daarbij een ruim begrip. Kern is dat iemand zich starter voelt op het (nieuwe) werkgebied.

Samenwerking sociale ondernemingen

Ieder mens is waardevol. The Queen’s Factor gelooft dat ook mensen met een beperking van grote waarde zijn in de maatschappij. Daarom werken we samen met andere sociale ondernemingen.

Netwerk