Wat leuk dat je op zoek bent naar meer informatie! ‘Kroon op je werk’ is een creatief product dat met veel liefde is gemaakt. Een bijzondere samenwerking waarbij kunst en persoonlijke ontwikkeling hand in hand zijn gegaan. Hier vind je extra mogelijkheden om dat zelf en/of in je eigen bedrijf te ervaren.

Cover Kroon op je werk

Persoonlijk kunstwerk

Wist je dat je je eigen unieke kunstwerk kunt laten maken in de stijl van de omslag? Ga in gesprek met Christel Bouwmeester-Wassenaar en zij maakt op basis van jouw verhaal een kunstwerk met de vier pijlers van jouw welzijn en functioneren. Deze pijlers staan symbool voor werk/financiën, familie/sociale contacten, gezondheid/conditie en bewustzijn/cultuur. Natuurlijk kun je ook een kunstwerk cadeau doen en zo een blijvende herinnering geven aan een bijzonder moment. Neem contact op met Christel voor meer informatie.

Corporate editie

We onderzoeken graag samen hoe we een boek kunnen maken dat bij jouw organisatie past.

Er zijn veel mogelijkheden voor een corporate editie van ‘Kroon op je werk’. Een paar mogelijkheden noemen we alvast.

  • Laat je eigen editie drukken met een boodschap en bedrijfslogo.
  • Kies voor een op maat ontwerp. Bij voorkeur werken we in het ontwerpproces samen met (lokale) startende kunstenaars en jullie eigen medewerkers. Op deze manier ontmoeten organisatieontwikkeling en employer branding elkaar tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces.

Inkoop

Heb je een (web)winkel en wil je daarin onze boeken verkopen? Of wil je het boek grootschalig inkopen voor je medewerkers? Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. Na contact sturen we je een helder aanbod, waardoor je direct weet wat je van ons kunt verwachten.

Lezing of interactieve workshop

Ben je op zoek naar een enthousiaste workshopfacilitator of interactieve lezing voor je event, (netwerk)bijeenkomst of training? Graag denkt Regien met je mee voor een passende invulling. Ze kan het boek ‘Kroon op je werk’ als rode draad gebruiken, maar dat hoeft niet. Hoewel Regien graag een bijdrage op maat maakt, zijn er een aantal vaste thema’s waarmee ze werkt:

  • Groei en transformatie
  • Verlies in organisaties
  • Verbeteren

Regien vertelt altijd haar persoonlijke verhaal gecombineerd met interessante theorie. Neem contact op voor een passend aanbod.

Op de hoogte blijven

Onze droom is verschillende boeken en verschillende edities uit te geven. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe uitgaves? Meld je dan aan voor de boekenupdate. We beloven dat je beperkt mails zult krijgen. Natuurlijk is afmelden altijd mogelijk. Zie ook onze privacyverklaring.

Ja, ik wil op de hoogte worden gehouden van de publicaties van The Queen’s Factor.

Andere informatie?

Heb je op deze pagina niet gevonden waar je naar zocht? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.