Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Persoonlijk afscheidscadeau voor je collega: Kroon op je werk

Leg samen onvergetelijke herinneringen vast

Ben jij op zoek naar een afscheidscadeau voor je collega? Lastig hè om een geschikt afscheidscadeau te kopen? Je wilt iets van blijvende waarde geven. Het moet origineel zijn. Een mooi aandenken om te bewaren. Maar wát dan?

Verras je collega met dit persoonlijke boek. ‘Kroon op je werk’ staat vol rake vragen om te beantwoorden én er is ruimte voor eigen invulling. Een afscheidsboek dat je samen met je collega’s maakt. Waarin je de mooiste herinneringen verzamelt en adviezen meegeeft. Mét tekeningen, gedichten en een plakbord voor bijvoorbeeld foto’s en quotes. Kortom een gezamenlijk cadeau waarmee je indruk maakt. Zo zullen jullie elkaar nooit meer vergeten.

Persoonlijk

Tekeningen

Gedichten

Stijlvol

Hét persoonlijk afscheidscadeau dat raakt!

Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.
 • Wil je waardevolle woorden cadeau geven aan je collega?  De vragen in het boek helpen je een rijk antwoord te geven. Je komt dus veel verder dan het geijkte ‘veel succes’ en ‘bedankt’.
 • ‘Kroon op je werk’ is een tijdcapsule. Hierin staan jullie ervaringen en adviezen die zullen herinneren aan de afgelopen periode. Ook later leuk om door te bladeren omdat het groei zichtbaar maakt. En mooie herinneringen worden herleeft.
 • Handgeschreven en persoonlijk. Door de handgeschreven tekst wordt het cadeau als persoonlijker ervaren dan geprinte woorden.

Wedden dat dit boek een schot in de roos is? We zijn er van overtuigd dat dit boek met waardering, aandacht en herinneringen tijdens het afscheid van hand tot hand zal gaan.

 • Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.
 • Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.
 • Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.
 • Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

Bestel nu het boek voor € 19,95

Inclusief gratis verzending in Nederland
 • Plek voor 20 collega’s, vrienden, familieleden, vrijwilligers

 • Elk katern heeft andere vragen

 • Mét plakbord voor bijvoorbeeld foto’s, teksten en tekeningen

 • En een pagina voor een persoonlijke inleiding

 • Handzaam formaat: 17 x 21 centimeter

 • Door de hardcover blijft het boek lang mooi

 • Levertijd: 2-5 werkdagen

Het boek Kroon op je werk is een origineel, persoonlijk afscheidscadeau voor je collega.

We snappen het helemaal als je dit boek zelf ook wilt hebben. Bestel er gelijk twee.

Eén voor je collega en één voor jezelf.
Kroon op je werk Fundament Kruiwagens Tekening door Christel Bouwmeester

Bestel nu het boek voor € 19,95

Inclusief gratis verzending in Nederland
Regien Smit The Queen's Factor

Ik weet het nog goed. Door een reorganisatie verloor ik mijn baan. Maar ja, wat vraag je dan als afscheidscadeau? Ik heb mijn collega’s een kaart cadeau gevraagd met persoonlijke herinneringen aan en wensen voor mij. Voor mij het beste afscheidscadeau ooit. Omdat ik ook anderen deze ervaring gun, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en samen met de Haarlemse kunstenares Christel Bouwmeester-Wassenaar dit boek gemaakt.

Regien Smit, The Queen's Factor

Wist je dat hoe iemand z’n afscheid waardeert, ook afhangt van het cadeau? Cadeaus met een persoonlijk tintje worden altijd gewaardeerd. In ‘Kroon op je werk’ kan iedereen een persoonlijke boodschap schrijven, foto’s en herinneringen delen. Ook wanneer je niet naar het afscheid kunt komen, kun je je steentje bijdragen. En het mooie is dat je collega het ingevulde boek later op een rustig moment nog eens kan lezen.

Dit is wat anderen zeggen over het boek:

Je kunt niet welkom heten voordat je afscheid hebt genomen. ‘Kroon op je werk’ nodigt jou én je omgeving uit te oogsten van wat achter je lag. In die oogst, met alles wat er is, liggen altijd schatten verborgen die je helpen transitie naar de toekomst vorm te geven. Dit boek is een lust voor het oog en een parel voor het hart.

Jakob van Wielink, partner bij De School voor Transitie

Een heel aantrekkelijk boek om na te denken over mijn ervaringen met collega’s.

Het boek zet aan tot reflectie op bestaande samenwerking tussen collega’s, onafhankelijk van een vertrek. Bijvoorbeeld te gebruiken bij een teamontwikkeling of een jubileum, bij een eindejaarsbijeenkomst of een tussenevaluatie.

Omdat het zo jammer is om pas waardevolle dingen aan elkaar te vertellen als je vertrekt van een werkplek.

Hanneke Laarakker, mede-eigenaar Instituut voor Interventiekunde

Een mooier cadeau kun je niemand geven. Persoonlijke herinneringen en toekomst wensen. Zinvolle adviezen en prachtige complimenten. Een boek dat je nog vaak pakt om terug te lezen. Prachtig vormgegeven en een mooie uitvoering.

Een tastbare herinnering aan een hoofdstuk dat je afsluit.

Lonneke Schagen, Manager Recruitment DHL Express

Kroon op je werk is hét boek dat je een afscheid met inzicht biedt. Het geeft vorm aan het afscheid nemen van je werk, je collega’s en het werkplezier dat je samen had. En het biedt inzicht in je waardevolle ervaringen en de kennis die jij meeneemt je nieuwe toekomst in.

Monique van Dijk, HR manager, Veco Precision

Tijdens mijn coachtrajecten zie ik, bij de mensen die ik begeleid, hoe mooi het effect is van persoonlijke feedback ontvangen van verschillende mensen uit hun omgeving. Het geeft kracht, inzicht en richting. Wij kijken meestal veel kritischer naar ons zelf dan hoe andere mensen ons zien. Ook kunnen we last hebben van blinde vlekken. Daarom juich ik als loopbaancoach 360 graden feedback van harte toe. Hiermee kan dat nu op een speelse manier in een prachtig vormgegeven boek!

Brigitte Groenstege, Studieloopbaancoach ROC van Amsterdam|Flevoland en DroombaanCoach

Bestel nu het boek voor € 19,95

Inclusief gratis verzending in Nederland

Veel gestelde vragen

We verwerken je bestelling binnen twee werkdagen. Daarna neemt de postbezorger het van ons over. Door drukte bij de post kan het bezorgen langer duren. Heb je een spoedbestelling? Neem dan contact met ons op.

Geef het boek cadeau met persoonlijke uitnodigingen voor een 1:1 tuinborrel of 1,5 meter sessie in het park. Gebruik de vragen uit het boek voor een leuk gesprek en vul ter plekke je bijdrage in. Een leuke manier om verbinding te creëren.

Natuurlijk kun je ook dan het boek gebruiken. Herinneringen en adviezen kun je tenslotte altijd opschrijven. Enne, heb je een jubileum, start iemand een coachingstraject, gaat je collega op wereldreis of wil je een volwassen vriendenboek? Ook daarvoor is dit boek geschikt.

Dat treft. Elke collega hoeft maar 6 vragen in te vullen. Voordat je het weet heb je die vragen beantwoord. Leg het boek op een centrale plek neer en invullen maar! En als je echt haast heb, laat het ons weten. Dan doen we extra moeite om het boek zo snel mogelijk op te sturen.

Gelukkig hebben we daar rekening mee gehouden. Voor deze mensen is er het plakbord. Daar kun je op je eigen manier een bericht achterlaten. Bijvoorbeeld door een groet, foto, quote of gedicht.

Daar houden wij van. Klanten die zich proberen te verplaatsen in andermans schoenen. Als je het niet zeker weet, vraag jezelf dan af of je verwacht dat de herinneringen gewaardeerd worden. Ook dan schiet je raak met dit cadeau.

Verander gewoon een vraag! Leuk dat je je eigen draai geeft aan het boek. We zouden het fijn vinden als je laat weten welke vraag je liever in de volgende editie van het boek ziet.

Heb je een andere vraag? Mail naar . We doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bestel nu het boek voor € 19,95

Inclusief gratis verzending in Nederland
Fair Art Product een eerlijke beloning voor kunstenaars

Iedereen verdient een eerlijk salaris. Helaas is dat in de creatieve industrie niet altijd aan de orde. The Queen’s Factor werkt graag samen met de creatieve industrie. Kunstenaars die bijdragen aan onze boeken ontvangen een gegarandeerde minimale vergoeding en royalties. De kunstenaar profiteert dus van het aantal verkochte boeken en krijgt een eerlijk salaris.